dinsdag 4 januari 2011

Is er nog een reus met koude voeten? (vervolg van sloffen uit een rechte lap)

Bij nader inzien bleken de sloffen iets te groot te zijn. En hoe los je dat op? Heet wassen in de wasmachine natuurlijk! Werkt altijd! (wie heeft er niet een gekrompen en daardoor niet meer te dragen exemplaar tenslotte.) Misschien moet ik het anders verwoorden:
Het werkt BIJNA altijd! Ik had ze op 80 graden in de wasmachine gegooid, hopend dat er dan wel wat zou gebeuren...Nou, ik kan je vertellen, er was zékerrrr wat gebeurt!!
Ik deed het deurtje open, haalde de sloffen eruit, en lag dubbel van het het lachen op de bijkeukenvloer! In plaats van dat die dingen gekrompen waren, waren ze minimaal twee keer zo GROOT geworden!!! Ik ben snel naar de kinderen gelopen (waarvan één in bed, en één op weg daar naartoe) en heb ze het resultaat laten zien. We hebben er smakelijk om gelachen, en natuurlijk bedachten we vanalles wat we er nu toch mee zouden kunnen doen.
Kennen jullie misschien een vriendelijke reus met koude voeten...of heb je een andere suggestie wat te doen met deze mega-sloffen, ik hoor het graag. Knijperzak..muts..

Een klein detail in dit verhaal is dat ik het Bart nog even moeten vertellen. (ai, sneu!) Moet ie nóg langer op die kapotte sloffen rondlopen. Ben benieuwd of ik nog zin ga krijgen een nieuw paar te maken!...4 opmerkingen:

Het Kabinet zei

Bedankt voor je compliment :)

Geweldig die sloffen! Heb ik nog nooit gehad, dat iets juist groter werd in de was.
Misschien als je ze aan de uiteinden aan elkaar vast maakt, dan heb je een sjaal? (kweet t ook niet!)

Groetjes en een mooi 2011
Audrey

100%HEPPIE zei

Hahaha, geweldig ! Reuzen ken ik niet, hoewel mijn man is 2 meter... Je zou ze weer los kunnen halen tot lapjes en er dan een kussen van maken ?

Raffie zei

Ha ha LOL net weer iets. Kus Raf

Maaike zei

Hai Petra, wat een ontzettend grappig verhaal! Ik heb echt in een deuk gelegen. Vrolijke blog heb je en ik vind het leuk om te zien dat je zoveel verschillende technieken gebruikt. Fijn weekend, liefs van Maaike