vrijdag 3 december 2010

EEN SKATE-BOARD-SINTERKLAAS-SURPRISE

Vandaag heeft Thimo zijn Sinterklaasfeest gevierd op school. Ook hij had lootjes getrokken. Hij had zijn vriend waar hij altijd naast zit in de klas. Hij heeft een mooie surprise gemaakt die we toch ook wel even willen showen.
Zijn vriend houdt erg van alles wat met skate-boarden, long-boarden en tech-deck (vinger-skate-boardjes) te maken heeft. Hij is hier ook heel goed in.
Echt moeilijk om te bedenken wat voor surprise er voor hem gemaakt moest worden, was het dan ook niet. Thimo wilde graag een skate-board maken van hout! Onder begeleiding van papa heeft hij heel veel zelf gedaan. Zagen, boren, schuren!!!
Daarna moest het skate-board natuurlijk mooi beschilderd worden. Eerst een rode basis, en daarna maakte hij er mooie afbeeldingen op.(met een klein beetje hulp bij het schetsen van mama) Er kwamen enge ogen op, een dikke vette spin, een vleermuis én een spook. In het midden van het board zijn naam. Bovenop plakte Thimo van zwart karton de anti-slip-laag.
Nu moest het pakje (een long-board van tech-deck) er nog aan bevestigd worden. Dit deden we met twee touwtjes, zodat de verf niet zou beschadigen bij het uitpakken.
Het pakje kwam onderaan het board. Dan kan niemand zien voor wie de surprise is als het in het lokaal op de grond staat. Spannend!! We hopen dat zijn vriend er erg blij mee zal zijn!

Geen opmerkingen: