dinsdag 22 februari 2011

Weer thuis!

Tot Maandag, werd tot Dinsdag, maar ik ben er weer!!
Wat heb ik een héérlijk weekend gehad. Samen met Raffie van Rafraffel, ging ik twee nachten naar Egmond aan zee. Voor ons beiden een bekend plaatsje, maar we waren er nog nooit eerder samen geweest. We zaten in hotel Zuiderduin (****). Een Enorm hotel met 300 honderd kamers die dit weekend allemaal bewoond waren. Toch kon je een kanon afschieten in de royale gangen, zat je niet opgepropt in een lift (terwijl deze best klein waren voor zo'n groot hotel) en hoefde je nergens lang te wachten. We hadden een fijne kamer (onder) met een mooi uitzicht (boven) op de vuurtoren en het strand/zee (als je langs de andere "flat" van het hotel langs keek) maar géén klagen we kónden het strand en de zee in ieder geval zien en dat was al meer dan gehoopt.
Je zag veel meeuwen vliegen, waarvan een helaas op ongelukkige wijze overleden was op het dak van de andere flat. Hij hing op de kop te bungelen aan één of ander schoorsteentje en danste met de wind, zullen we maar zeggen. Aan het einde van de dag was ie uitgedanst en lag ie met zijn pootjes in de lucht op het dak.

We mochten gebruik maken van sauna en zwembad. Er waren sauna's met meerdere temperaturen. (rare, medium, done). Wij kozen voor de infra-rood-sauna. De cabine was in het begin geheel voor ons. We lagen lekker wat te kletsen (best te doen hè, niet eens zo heet) toen we begonnen te twijfelen of het niet vreemd was dat we geen rood licht hadden, waar kwam het eigenlijk vandaan kwam die warmte, we zochten wat om ons heen...Tot een man de deur open doet en zegt:"zal ik 'm even voor jullie aan zetten dames!", hij drukt op de knop en verdwijnt weer. Tsjonge jonge, echte ervaren sauna-gangers!

De infra-rood-cabine. Eerst even iedereen eruit gestuurd natuurlijk!
Verder hebben we heerlijk gewandeld, koffie gedronken, een hapje gegeten, gekletst, gelezen, gekletst, gewinkeld, gekletst, genoten van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, gekletst en gelachen!

En nu weer over naar de orde van de dag. Héél langzaam, want het is vakantie!
Kan ik lekker nog een beetje nagenieten.
4 opmerkingen:

Makkie zei

Nou meid welkom thuis hoor! Enne als je voortaan op pad gaat is het misschien handig om ladingen handleidingen mee te nemen? Je weet natuurlijk niet of er overal van die aardige mannen rond lopen.
Geniet van de rest van de vakantie!
Hartelijks,
Makkie

De Merle zei

Heerlijk genoten dus! en lekker gelachen, heel belangrijk.
Groetjes, Karin

Anoniem zei

Wat heerlijk om zo de vakantie te beginnen. Wij moeten nog anderhalve week. Zucht....

Liefs en tot snel, Carolijne

Raffie zei

Ja dat was een lekker weekendje het Peet.
Leuk zo die foto's haha. Grappig die van de sauna.
liefs!!!