donderdag 5 mei 2011

Gewonnen!! ....eerste kennismaking!

Ik heb de give-away van truus van Fansels gewonnen!! Het is een mooie zpagetti-ketting!
De ketting staat stoer en draagt ook nog eens heel lekker. Dankjewel Truus!




Ook zat er in de enveloppe nog een stukje heerlijk geurende lavendelzeep met een mooi gehaakt zakje erom. Wat een verwennerij!



Misschien kun je je nog herinneren dat ik een aantal weken vertelde dat Mirthe haar konijn Pluis overleden was. We vinden het maar niks zo'n leeg hok en missen het om een konijntje te hebben. Daarom vraagt Thimo voor zijn verjaardag een konijntje.

We zijn bij een nestje Nederlandse hangoren wezen kijken. Wat een mooie beestjes! Moeder is raskonijn en pa mag zo nu en dan een uitstapje maken om een vrouwtje te bevruchten. Ze hebben een prachtige blauw-grijze kleur. Ze zijn nog niet oud genoeg om het nest te verlaten, maar over een kleine drie weken mag Thimo zijn konijntje mee naar huis nemen!





In het gezin van de konijntjes was ook nog een nestje hamsters. Ma hamster had twaalf!!! jonkies gekregen. Ze zijn erg mooi, zacht en pluizig. Wij hebben een zoontje mee naar huis genomen. Hij is van Mirthe en heet: Romeo.





Elk jaar ga ik met mijn moeder een weekendje weg naar een stad. Morgen vertrekken we voor 4 dagen naar Utrecht. Heerlijk relaxen, winkelen, kletsen, terrasje pikken, eten etc.

En dan die weersvoorspellingen!! wat wil je nog meer!

Jullie ook alvast een *noflik* weekend gewenst!!


Petra

7 opmerkingen:

100%HEPPIE zei

Een gezellig weekend met je moeder ! Wat een prachtige kleur heeft het konijntje...zo lief dat kleine spul ! Respect voor de moederhamster...12. Pffff.

Fan sels zei

Leuk dat je de give away nog even vermeld op je blog, en een heerlijk weekend gewenst in Utrecht, daar kunnen jullie je vast wel vermaken, het is echt terrasjes weer ....
Veel plezier !!

Anja Brunt zei

Wat leuk deze dieren, wij kunnen ook niet zonder.
Dan is het huis maar kaal. Groetjes van onze konijnen Wol en Plof ;-)

tante tonnie zei

heel veel plezier in utrecht! heerlijk genieten van dat mooie weer!

Anoniem zei

Ha ha mirthe is het toch maar Romeo geworden?!

Amarins

Anoniem zei

Hopelijk heb je een heerlijk weekend gehad en ik ben jaloers op al jullie MOOIE dieren! X Jetje

Nancy zei

Wat is je ketting leuk!!! En wat lief, al die diertjes.. Jij ook fijne dag!! Groetjes, Nancy