donderdag 26 mei 2011

Droedelen

Tijdrovend, maar zó héérlijk om te doen.....droedelen! Ik merk dat ik het vooral in drukke tijden heel erg fijn vind om te doen. Het herhalen van steeds dezelfde soort figuren-strepen-vormen maakt dat ik er echt van tot rust kom. Deze maakte ik op een correspondentiekaart. (10x15 Hema) Niks is vooraf bedacht, het ontstaat gewoon. vaak is het resultaat best mooi.

Meestal gebruik ik zwart en wit, deze keer werkte ik ook met wat kleur. Ik gebruik fijnlijners van stabilo en hel fijne stiftjes van staedtler. Die werken beide heel prettig.Deze dame maakte ik een tijdje terug (20x50). Ze heeft een tijdje bij mijn moeder gehangen, maar is nu weer terug.10 opmerkingen:

mirthe zei

Mooi♥

Groetjes Mirthe☺

Petra zei

Wauw Pe, mooi...!

HaakZaken zei

Hoi Petra dat is echt heel mooi, hoor. Dat ga ik ook proberen. Groetjes, Hannie

" me " zei

mooi mooi mooi !!! Ik doe dat trouwens ook wel eens .

Kimminita zei

Jij noemt het droedelen, ik noem het doodelen en ja het IS verslavend. Ken je dan ook zentangles? Dat is ook heel erg leuk. Ik gaf er laatst een workshop in en nu zijn er nog meer mensen verslaafd ;)

Suus Geniet zei

Jeetje dat noem ik geen droedelen meer! Wat een mooie dame heb je gemaakt!
Fijn weekend!

tante tonnie zei

heel erg leuk!!
het zijn kunstwerkjes!!

Ladyknit zei

Oh die dame, wat is zij mooi!

De Merle zei

Schit-te-rend!
Wat vele talenten heb jij zeg!
groetjes,
karin

Chiquitana zei

Oh my god heet dit droedelen? Nooit geweten! Ik doe dit zo ontzettend vaak als sinds een klein meisje, ik zag mijn moeder het altijd doen. Nu doe ik het steeds vaker ik zet ze zelfs op mijn blog. Maar ik wist nooit hoe je zoiets noemde, ik noemde het toen maar voor het gemak 'doelloos krabbelen' hihi. Gelukkig weet ik het nu :D