zondag 24 april 2011

Pasen!!

Wat hebben we toch een geluk met dit prachtige weer op deze vrije dagen!! écht genieten!
We konden zelfs ons ontbijtje buiten doen. Lekker zo'n croissantje, sapje en niet te vergeten de eieren.
Deze keer had ik geen eieren verstopt, maar chocolade lieveheersbeestjes en kevertjes. Hoe oud je ook bent, het blijft leuk ze op te zoeken...en ja hoor traditiegetrouw kunnen we ook nu de laatste niet vinden! Het is elk jaar weer hetzelfde. Met z'n vieren zijn we de tuin door gegaan, maar dat heeft niet mogen baten. Herken je dat??


Vandaag hebben we de eieren niet beschilderd, maar hebben we erop getekend met gekleurde fijnlijners (stabilio) echt een aanrader!! Het is zó leuk om te doen. Je kunt er heel gedetailleerd mee werken.

Mirthe haar paaswens.....Peace!

En ook Thimo zijn ei past helemaal bij hem!!


Lieve bloglezers geniet van al het moois van pasen...

*noflike peaskedagen!!*

4 opmerkingen:

Fan sels zei

Later van de zomer komen jullie vast een vervormd, gesmolten kevertje tegen ....
Fijne zonnige dagen nog!!

Ladyknit zei

Geweldige eieren!

Petra zei

He Pe!

Door vakantie en drukte (en mooi weer natuurlijk) niet zo vaak meer aanwezig in blogland... Maar ik zag je berichtje bij de hanger die ik aan t maken ben. In totaal denk ik dat 2 uren met een hanger bezig ben. Bij deze had ik namelijk ontzettend veel moeite met de paardenstaart! Dat heb je soms zo. Maar t gaat als volgt: Overnemen op papier, verkleinen, papier op zilver plakken, laten drogen, zagen, afwerken, polijsten, klaar!
Maar dan wel met veel geduld natuurlijk ;-) Het is iedere keer weer bijzonder als zo'n kindje dan als t ware "tot leven" komt.
Wens je een fijne week verder!
Leafs Petra

Nicole zei

Jaaaa natuurlijk, waarom moet het altijd met verf?! Dit lijk mij een heel goed idee aangezien ik een grutte prutser van 4 in het gezin heb rondlopen. Op naar Pasen 2012!
Groet, Nicole