zondag 3 april 2011

jaloezie

Kun jij ook zó jaloers zijn op een kat? Nou ik wel!! Wat lijkt het me héérlijk om zo nu en dan eens een dagje zo enorm lui te kunnen zijn als zij...
's Ochtends beginnen met zonnebaden in de vensterbank, daarna een paar brokjes naar binnen werken en dan vervolgens op je dooie akkertje naar een ander lekker slaapplekje slenteren.

Op je route krijg je een heerlijke knuffel van je baasje, vergezeld met een reeks liefhebbende woordjes...Als je op je favoriete stoel springt zie je dat je niet de enige bent. Je wurmt je tussen je liefste maatjes. Je voelt hun warmte, deelt een likje uit en krijgt een poetsbeurt terug.


Eén van je vrouwtjes versiert je met haar haarstrikje. Het kan je niets schelen. Je slaapt onverstoorbaar verder...

Zo nu en dan als ik moe ben of alles eventjes zat ben, kan ik jaloers zijn op het relaxte poezenleventje. Héél even dan, want van mijn eigen leven wil ik natuurlijk ook niets missen!

3 opmerkingen:

Anja Brunt zei

Tja, als we toch 1 dag per maand poes konden zijn ;-)
Ik ben wel eens een beetje jaloers op m'n konijnen, lekker de hele dag op het balkon rondstruinen, af en toe komt de buurpoes op bezoek, Eten wassen en slapen ;-)

HaakZaken zei

Hoe lui kun je zijn.... Wij hebben ook 2 van deze figuren in huis. Ook een rode en een zwarte. Wij benijden ze regelmatig. Lekker je eigen gang kunnen gaan, op tijd een hapje en een drankje. Om de zoveel tijd een aai over de kop of rug. Heeeeerlijk. Groetjes, Hannie

Makkie zei

O ja heerlijk he gewoon de hele dag zo opgerold liggen. Ik kan ook zo kijken naar onze hond. Die strik is natuurlijk ook helemaal het einde. Een echt meisje.