maandag 18 april 2011

lino-snede

Ik merk dat zodra het zonnetje buiten schijnt de frequentie van het bloggen wat afneemt, herkennen jullie dat? Je hebt weer hele andere bezigheden in en om het huis, ook fijn!! Maar tussendoor en 's avonds maak ik toch wel even wat tijd vrij om even lekker te "prutsen". Ik heb nu een lino-snede van ongeveer 35 cm doorsnee bijna af. Ik hoop dat ik morgen een eerste afdruk kan maken! Al kletsend met mijn schoonmoeder (vroeger handvaardigheidsdocente) bleek dat zij nog een drukpers heeft staan!!! Ik mag 'm binnenkort ophalen en gebruiken. Dat is nog eens mazzel hebben of niet dan! Ik zal dan wel mijn formaat een beetje aan de pers aan moeten passen want rond en zo groot dat gaat natuurlijk nooit lukken! Ik zal jullie het resultaat van de afdruk zo spoedig mogelijk laten zien!!

7 opmerkingen:

Anja Brunt zei

Wow, wat een mega stuk werk, ben reuze benieuwd naar de afdruk!

Cinderell@'s wereld zei

Die is prachtig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ik ben ook erg benieuwd naar de afdruk.....kan niet wachten....gr cindeell@

De Merle zei

Wauw, dàt ziet er mooi uit! Ben erg benieuwd hoe het wordt.
Wat was het heerlijk buitennifelweer vandaag hè? ;)
Groetjes,
Karin

Fan sels zei

Oei Petra, dat ziet er professioneel uit, ben heel benieuwd naar de afdruk hiervan. Suc6 ermee en wel laten zien he? Groetjes, Truus.

fleurfatale zei

ja bij mij schiet het bloggen er ook een beetje bij in! ik ben heel benieuwd naar het resultaat van je lino!

Anoniem zei

Hi Petra, Bedankt voor je berichtje! Wat een prachtige Lino is dit...je zet wel hoog in zo als beginner, wowie! Ik heb het tot nu toe nog slechts geprobeerd met gum en stempelkussentjes, maar houd maar m'n blog in de gaten, ik wil binnenkort ook lino proberen... Verder heb je ook een leuke site, ik kom snel weer terug, groetjes Imke

Anoniem zei

hoi

das echt vet mooi.
ik heb me laatst in mijn vingers gesneden auts. misschien leuk voor de volgende keer: kalligrafie letters op een stempel, wel moeilijk. (ik ben er nu al aan verslaafd danksij mirthe)

gr Amarins