woensdag 16 mei 2012

Koesterkisten


 Zoek je een exclusief en persoonlijk cadeau? Kijk dan eens hier.


Bij lytse skat (kleine schat) kun je op bestelling een mooie koesterkist laten maken. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een geboortekist, een trouwkist of een persoonlijke koesterkist. Hierin kun je alle herinneringen bij elkaar bewaren.


Je kunt zelf kiezen hoe de kist eruit komt te zien. Je kunt er foto's voor gebruiken of  je trouw- of geboortekaart. Ook kunnen je de kist nog mooier maken met kaders en teksten. Je mag zelf een ontwerp bedenken, maar voor wie het prettig vindt hulp te krijgen staat Sjoeke altijd klaar om mee te denken!! Graag zelfs!


De kisten worden gemaakt van hout die Sjoeke Kampen laat bedrukken. Vervolgens zet ze de kisten in elkaar en worden ze afgewerkt.


Laat je  het deksel  bekleden, dan kun je de kist gebruiken als poef. Ook erg leuk!!Neem eens een kijkje op Lytse Skat als je een bijzonder kraam of trouwkado zoekt. (Of voor een andere speciale gelegenheid)

Fijne dag...

2 opmerkingen:

Nicole - Maaksels en Meer zei

Wat leuk dat je hier even reclame komt maken voor dit goede idee! De kisten zien er echt super uit!

HS zei

Leuk, leuk , leuk!!!!
Je hebt er een volger bij;) En ja vermeld mij maar bij je lijst..ik zal eens verder snuffelen hier; een mooie verzameling aan inspiratie!