dinsdag 20 maart 2012

Het gaat alweer wat beter!

Allereerst: HEEL ERG BEDANKT VOOR DE VELE LIEVE REACTIES!!!!!
Jullie medeleven en lieve woorden hebben me écht goed gedaan!

Na een vreselijke week, die ik heel graag achter me laat, voel ik me weer heel wat beter. De verkramping in m'n spier is opgelost en daarmee is de  druk op m'n zenuw ook weg. Otewel ik kan me weer rustig voortbewegen in huis. Het is allemaal nog wat voorzichtig, omdat ik bang ben dat het bij grotere bewegingen er weer in zal schieten. Ik merk dat bij bepaalde bewegingen de spier nog gevoelig is. Ook moet mijn energie-level weer helemaal opgebouwd. Wat gaat dat in sneltrein-vaart achteruit als je een week plat ligt... De zware medicijnen zijn natuurlijk ook een aanslag op je lijf. Maar goed dat komt allemaal wel weer. Alles op z'n tijd!!

Afgelopen Zaterdag was mijn Bart jarig. We besloten het met een klein groepje toch even te vieren. Wat taart (dit keer maar eens niet zelf gemaakt) koffie en vervolgens nog even een borreltje. ik moet zeggen dat ik me steeds zo beroerd voelde dat het me ook helemaal niets kon schelen dat ik niets zelf gemaakt had, terwijl ik dat anders altijd zó leuk vind om te doen. Het was een relaxte en gezellige afwisseling in deze vervelende week.

Wat ik alleen wel heel rot vond is dat ik niet naar de stad kon gaan om een kadootje voor Bart te kopen! Ik wilde natuurlijk niet met niets komen. Op zijn lijstje stond o.a. een vogel huisje. Ik bedacht me dat ik ergens nog een bouwpakketje moest hebben liggen. Met m'n zere been en m'n slome kop ging ik op zoek en vond  het ook nog! In de loop van de dag, stukje bij beetje, pimpte ik 'm.

Met hartjes-dakpannen, zijn naam, zijn leeftijd (mooie leeftijd, niet?)

Met bloemetjes en droedels.

Een uiltje

Een lijster-achig vogeltje.

en vervolgens prutste ik het in elkaar.

Met dít als resultaat.
Ik maakte nog een ronde mandala-kaart, waarin ik schreef dat we er samen even een weekendje lekker tussenuit gaan en dat hij mag bepalen waar we naar toe gaan!!
Oef...toch nog op tijd een verjaardags-kado.
(Ik had natuurlijk gemakkelijk iemand een kadootje kunnen laten kopen, maar dan voelt het niet als míjn kado. Ken je dat??)

NOFLIKE dei!
Petra

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat het al weer wat beter gaat, maar wat een leuk vogelhokje!!!!!
Xx Amarins

Anna zei

rustig aan doen nu...fijn dat het beterder gaat.
leuk hoor dat vogelhuisje

groetjes.

Kris zei

Fijn dat het beter met je gaat! En helemaal gelijk met zo'n tof cadeau! : heb je er zelf ook nog wat aan!!! Nog meer beterschapjes!

Raffie zei

Jeetje Peet wat ben je toch creatief, het ziet er echt heel erg mooi uit!!! Ben zo blij dat je je weer wat beter voelt! We gaan als kadootje van mij even samen naar de bios, want ik weet precies hoe naar het is om zo plat te liggen! Kus raf

swiid-swiet zei

Fijn dat het weer wat beter gaat!
En dan zo'n mooi vogelhuisje maken?

Groetjes Ymie

Readkapke zei

Ja zoiets had ik ook gedaan! Gefeliciteerd en fijn dat het weer wat beter gaat! Niks aan als je gee kant uit kunt.

Nicole zei

Wat kun jij mooi tekenen!!! Ik heb voor de kids ook eens een paar van die huisjes gekocht, volgens mij ligt er nog eentje........ voor mij!!!
Groet, Nicole

De Merle zei

Zo'n persoonlijk cadeau is toch het allermooist! En wat heb je het weer prachtig gedroedeld! Gefeliciteerd nog allemaal. (idd mooie leeftijd :))
Groetjes,
Karin