maandag 6 juni 2011

Thimo (bijna) 11 jaar!!

Morgen 7 Juni, wordt Thimo 11 jaar. Gisteren hebben we het alvast met familie en vrienden gevierd.  Als je Thimo vraagt: "Welke taart wil je voor je verjaardag"? krijg je standaard als antwoord: "monchou"!! Tot nu toe maakte ik dan vaak een taartbodem van bastogne-koekjes, biscuitjes of chocolade-koekjes. Deze keer werd het een laagjes taart met cake ertussen. Ik moet bekennen dat ik te lui/druk was om zelf een cake-bodem te maken (de volgende keer dan maar..) en heb 'm kant en klaar gehaald.
 Als finishing touch maakte ik allemaal T's van chocola en smarties. Eerst de chocolade even au-bain-marie smelten (oftewel een gevuld pannetje met niet meer kokend water, waar je chocola in een schaaltje o.i.d. laat smelten.) Als het goed gesmolten is kun je het in een kannetje doen of op een lepel. Op een vel bakpapier maak je de letters, of andere vorm en hierin druk je voor dat het gestold is de smarties. Even een kwartiertje met bakplaat en al de koelkast in, zodat de chocolade weer hard wordt.
 Er kwamen 11 kaarsjes op in zijn favoriete groene kleur!
Er is er één jarig! HOERA!!

7 opmerkingen:

Marjanne zei

Gefeliciteerd met je zoon! DAt ziet er lekker uit zeg!!

Cinderell@'s wereld zei

Gefeliciteerd!!!!! en wat een leuke traktatie!!! Mag ik hem lenen als juffen afscheid traktatie????
Gr Cinderell@

Ladyknit zei

Gefeliciteerd! 11 jaar.

Fan sels zei

Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Timo (morgen) en een gezellige dag gewenst. Ik vind de taart leuk hoor, ook met een bijna kant en klare cake bodem mag ie er zijn, eet smakelijk ...
Groetjes Truus.

Maryvonne zei

Alvast van harte gefeliciteerd met je zoon!
11 jaar alweer, een mooie kerel hoor!

noflik nifelje zei

Bedankt voor jullie felicitaties, ook namens Thimo! Enne natuurlijk mag je het idee gebruiken Cinderella!!
groeten en een feestelijke dag!
Petra

Anoniem zei

thimo jij ook nog gefeliciteerd!!!!
mmmm die taart ziet er lekker uit

Amarins