dinsdag 7 juni 2011

SORRY...HELP!!!

Lieve blogvriendinnen,
Ik heb jullie hulp nodig! Sinds kort kan ik op een heleboel blogs geen reacties meer plaatsen.
Ik lees en volg jullie nog steeds net zo fanantiek als anders, maar kan het jullie niet meer laten weten...
Omdat blogger de laatste tijd nog al eens bezig is, had ik goede hoop dat het probleem zich vanzelf op zou lossen, maar helaas. Herkennen jullie dit probleem?

 Als ik bij reacties bovenstaand scherm in beeld krijg is er niets aan de hand. Ik typ mijn reactie, klik op reactie publiceren...en klaar!
Maar als ik onderstaand scherm heb (en heel veel van de linken op mijn blog en andere bezoekers hebben deze!!) wil het niet. Als ik mijn reactie wil plaatsen, selecteer ik een profiel: google account.
Als ik vervolgens mijn e-mail en wachtwoord ingetikt heb en op reactie publiceren klik, krijg ik alsmaar weer in beeld dat ik mijn e-mail en wachtwoord in moet vullen...Het lukt maar niet. Ik heb bij dit scherm ook niet de optie om een reactie anoniem te plaatsen of via naam/url. Kortom ik weet het niet!
HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP !!!
zodat ik snel weer wat van me kan laten horen op jullie blogs!

fijne dag...Petra

9 opmerkingen:

Henderica zei

Ik heb zelf geen problemen dus ben bang dat ik je niet echt kan helpen maar wat voor internet browser gebruik je? Misschien dat je het eens met een andere kan proberen?
Ik gebruik zelf namelijk Firefox en daarmee gaat het nog goed.
Heb her en der gelezen dat het aan Internet Explorer 9 kan liggen maar weet natuurlijk niet of je die gebruikt ;)

zsazsazsu zei

IDEM DITO GEHAD ! Maar oplossing
gevonden : bij het aanmelden op je google account moet je het vakje
aangemeld blijven uitvinken. Dan lukt het wel terug !
Veel succes !

Marjanne zei

Ja die laatste tip gebruik ik ook en dan werkt het! Maar wel lastig als je telkens weer moet inloggen. Ik heb het zelfde probleem hier op mijn werk ;). Op mijn eigen computer thuis met google chrome heb ik nergens last van.

Petra zei

He Pe, same here... Heel vervelend maar ik heb het opgelost! Als je je aanmeld moet je ervoor zorgen dat je het vakje "aangemeld blijven" niet aanvinkt. Tsja, snap jij het snap ik het?! Het blijft vreemd....
Succes!
Als jij weet hoe ik mijn foto weer zichtbaar kan maken in de bloglijst bij de mensen die me volgen dan hoor ik het graag van je, noflikke dei!
Leafs Pe

Lien zei

Zelfde probleem hier! Ik heb gewoon speciaal voor mijn blogverslaving nu een andere browser in gebruik, dan lukt het ook. Maar ik las vanmorgen ook over dat vakje uitvinken. Het wordt zo lastig om "even snel een reactie achter laten" als je iedere keer opnieuw moet inloggen, daarom ben ik blij met mijn nieuwe browser nu ;-)

Chiquitana zei

Ik heb net als Lien ook voor het bloggen een andere browser moeten downloaden. Firefox gaat veel beter :)

noflik nifelje zei

Nou dames, bedankt voor alle tips! Ben overgestapt naar firefox en kan weer reageren! Héél fijn!
x Petra

Kitty Kilian zei

Blogger is een rotprogramma wat zulke dingen betreft.. ik heb in mijn eigen blog het lettertjes intypen helemaal uitgeschakeld. Als er spam komt haal ik die gewoon meteen weg. Het meeste haalt blogger er zelf al uit met het spamfilter. Dan is het nog veel makkelijker om reacties achter te laten.

Kitty Kilian zei

PS O, haha, ik zie dat jij dat ook hebt gedaan!