woensdag 11 juli 2012

De afscheidsmusical...

 Na maanden teksten, liedjes en dansjes oefenen, was het gisteravond dan eindelijk zover!
De eindmusical van groep 7/8 van Thimo zijn klas.


Thimo is degene met dat uitgestreken hoofd ha, ha. Naast hem een vriend als oma-tje met balonnen als borsten, die hij regelmatig even opdrukte!


Ze reisden naar verschillende plaatsen. O.a. Pisa.


In Rio de Janeiro swingden ze in de carnavalsoptocht!


Het was zo mooi te zien dat iedereen er veel plezier aan beleefde om dit toneelstuk aan ons te laten zien.


Na het afscheidslied kregen ze van juf allemaal een ingelijste (maffe) foto van de 15 kinderen die over een paar dagen groep acht "af" zijn.
Op de voorgrond de vier jongens die vanaf hun kleutertijd samen opgetrokken zijn. Thimo gaat met een van hen naar het havo-vwo. De andere twee gaan een andere richting doen, gelukkig wel op de zelfde school, zodat ze elkaar zeker nog wel tegen komen.
Volgende week hebben we nog een afscheidsbarbeque bij ons thuis. Nog even één keertje lekker kletsen en met elkaar feesten!!
Daarna... vakantie! en dan op naar een nieuwe fase in hun leven.
Ben benieuwd hoe ze het allemaal gaan ervaren en wat het hen zal brengen!

liefs!

6 opmerkingen:

*MaDiBue* zei

ooo wat herkenbaar.Wij gaan vanavond naar de afscheidsmusical van de oudste en ze hebben vooraf een bbq.
Time flyes...worden het brugsmurfen...Maar ze zijn er ook wel aan toe heb ik het idee.In de vakansje naar de V&D schoolcampus(net als vroeger hihihi)enzo..ja een nieuwe fase gaan we in.Ach heb nog 1 klein mannetje hihi,die blijft nog even op de basisschool.X Marielle

Nicole - Maaksels en Meer zei

En dan ben je zelf moeder en sta je te kijken naar jouw kind, terwijl je daar een aantal jaren zelf stond... grappig hoor. Imke (10) is nog niet zo ver maar het komt wel dichterbij hoor. Leuke foto's, de lol straalt ervan af!

Nicole - Maaksels en Meer zei

Het moet zijn: een aantal jaar geleden. Sorry.

Riri zei

Wat is dat altijd spannend hé, de Cito gehad en dan oefenen voor de musical! En als het dan zover is, gierend de puberzenuwen... Maar wat een feest! En nu op naar de brugklas, met frisse moed! Succes!
Groetjes Riri

swiid-swiet zei

Wat een gezellige boel, wij hebben volgende week ook de musical van onze jongste zoon....leuk hoor!

Fan sels zei

Ja,ja, en weer een stapje verder, zo ben je de oudste op de basisschool en straks weer de brugpieper op de HAVO. Veel succes voor Thiemo en wie weet zit ie heel,heel, misschien over een paar jaar wel bij een mij heel bekende meneer in de klas ... ;)
Groetjes, Truus.