donderdag 21 juni 2012

Onze Titus...


Afgelopen Zaterdag werd hij 10 jaar, onze Titus. Een raar en naar idee dat we nu, een paar dagen later weten dat hij nooit 11 jaar zal worden...Sinds een tijdje loopt hij mank, zit zijn schouder niet waar hij moet zitten. Een kwaadaardige tumor bleek de oorzaak te zijn. Hij heeft ook nog een tumor op zijn hoofd. Missschien nog op plekken die wij niet zien of voelen, misschien niet. Verdrietig word je er van. Het is zo'n lieve kater. Het idee dat we over een tijdje afscheid van 'm moeten nemen...ik denk er nog maar even niet aan.


Afgelopen Zondag werd Basco 1 jaar!! Als verjaardagskado gingen we met hem naar het strand. Hij vond het geweldig! Eindeloos rende hij door het water. Pikte hier en daar een schelp uit de zee. Genieten! voor ons allemaal.
Bij thuiskomst stonk hij alleen wel zó verschrikkelijk, dat we besloten 'm in bad te doen. Dit is voor Basco absoluut geen straf. Hij heeft zich heerlijk laten vertroetelen.


Om op te vréten, toch?


De ouders van één van mijn peuters, zijn vandaag getrouwd!! Met alle peuters maakten we een liefdes-poster voor hen. Alle kinderen mochten een duifje kleuren en een hartje, dat we gebruikten als vleugeltjes uit prikken. Volgens mij hebben ze geluk gehad met het weer. Nu, pas later op de avond komen hier de eerste regendruppels.
En ze leefden nog lang en gelukkig...

4 opmerkingen:

Fan sels zei

Ach Petra een blog-post met vreugde en verdriet, arme Titus, nog maar een poosje extra vertroetelen en zolang er maar geen pijn is hé?
En daarnaast een levenslustige hond die in bad gaat, en daarna jijzelf?
En dan nog de liefde, een plaat vol duifjes, prachtig.
Groetjes, 't is al bijna weer droog.

Blijmetkleur zei

Wat een verdrietig nieuws over jullie kater al ziet hij er op de foto wel heel lief en vredig uit. Probeer nog zo veel mogelijk van hem te genieten de komende tijd en veel te knuffelen. Sterkte!
groetjes,Famke

De Lorelei Brocante. zei

Ach jee....
Hoe herkenbaar...veel poezen krijgen gezwellen bahh,ook onze poezen hadden dit en dan in het hoofd.......
Wel op hele hoge leeftijd hoor maar toch hé je wilt ze voor altijd houden.
Sterkte meis...

Groetjes
Dicky Marie

Blomkje en Wenje zei

Sterkte met Titus...

Groetjes, Pietrik