vrijdag 20 januari 2012

Hé mam, kijk eens uit het keukenraam!!


Wij wonen in een twee onder-een-kap huis, met geschakelde garages. De oprit van de buren en ons ligt dus tussen onze twee huizen in.
Sinds kort heeft Mirthe (na een langdurige verbouwing) haar slaapkamer op de zolder. Ze heeft een mooi groot raam aan de opritkant (zie foto, alleen is deze van de buren), waar ze uitkijkt over een vijver en allemaal bomen.


Kort geleden was ze op haar kamer aan het swingen. Ze had een vrij groot licht aan achter zich. Ineens zag ze op het huis van de buren haar schaduw. Ze riep naar beneden: "mam!!!!!! Kijk eens uit het keukenraam!!! (deze zit ook aan de oprit) En op de foto zie je wat ik zag!


Al snel kwam Thimo aansnellen om mee te doen. Je snapt dat de bewegingen steeds gekker werden.

LOL met niks, héérlijk. Je moet het alleen wel even zien. Gelukkig heb ik kinderen die daar ook heel goed in zijn. Thimo wees me laatst op een gebouw dat "een gekke bek" aan het trekken was. En inderdaad door de plaatsing van de ramen /deuren leek dit ook echt zo. 'Daar wordt de wereld om je heen toch nóg leuker van!

Noflik weekend!

Ja, Peet hier kunnen ze het ook!!

5 opmerkingen:

Marjanne zei

prachtig!

Blauwe Druijffjes zei

Super leuk!

Boukje zei

He Petra,

Ik kijk nog wel even regelmatig op je blog, leuk! Via jou kijk ik dan ook wel een bij anderen en zag bij Petra uit Koudum wel een heel toevallig "zelfde" berichtje. Zelfde naam, zelfde kinderen met een gave om er iets leuks in te zien!

groeten Boukje

Petra zei

He P!

Hahaha, echt leuk :-)
Daar wordt de wereld inderdaad nog leuker van.
Leafs Pe

Fan sels zei

Ja, dit is mooi, lekker gek doen, heerlijk.