Vooral gecombineerd met een vers gebakken stokbrood met kruidenkaas is ie njummie!!
Wat gaat erin?
- 6 middelgrote aardappelen
- 3/4 ijsbergsla in zeer fijne reepjes gesneden
- 6-8 zongedroogde tomaten in kleine stukjes
- 2 tenen knoflook
- flinke scheut volle yoghurt
- een schep mayonaise
- 1/2 potje groene pesto
- 1 bos krulpeterselie fijngesneden
- (300 gr kipfilet gebakken en in stukjes gesneden)
- peper en zout naar smaak
Hoe maak je het?
- Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snijd ze (nog warm) in stukjes
- Meng de yoghurt, mayo, pesto, knoflook en peper en zout
- Doe de sla, de aardappelen, de zongedroogde tomaatjes en de peterselie in een schaal. Giet het yoghurt-mayo-mengsel erover en schep door elkaar
- Meng de eventuele kip erdoor. Direct serveren! maar koud eten kan natuurlijk ook!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten